maandag 6 september 2010

Rosalie van Breemen signeert haar boek bij Beverly Beethoven

PERSBERICHT / UITNODIGING

Vrijdag 10 september vloeit de pink prosecco rijkelijk bij BEVERLY BEETHOVEN. Klanten van de exclusieve modezaak kunnen dan een exemplaar van het boek ‘EN ZE LEEFDE NOG LANG EN GELUKKIG’ laten signeren door Rosalie van Breemen. Schrijfster van dit grappige, brutale, maar ook meeslepende boek haalde voor het eerst de wereldpers als geliefde van Alain Delon. Haar boek wordt overal geroemd om de eerlijkheid en de positieve manier waarop je echtscheiding kunt gebruiken om een nieuwe start te maken.
BEVERLY BEETHOVEN is in het Amsterdamse Oud Zuid een begrip. Niet alleen omdat Alice Zegerius en haar man Michael Overdiek regelmatig worden gevolgd in het populaire KRO - programma ‘BIJ ONS IN DE PC’, maar ook omdat zij veel bekende Nederlanders tot hun vaste clientèle mogen rekenen. Deze en andere klanten worden uitgenodigd om vrijdag 10 september de prachtig nieuwe collectie te komen bekijken.
Tijdens deze gelegenheid - waarbij geheel in stijl, onder meer, Pink Prosecco, Bruidssuikers en cupcakes worden geserveerd - bieden zij de klanten het boek ‘EN ZE LEEFDE NOG LANG EN GELUKKIG’ van Rosalie van Breemen aan. De schrijfster zal deze dag aanwezig zijn om de boeken te signeren. Naast Rosalie van Breemen zullen onder andere Sylvana Simons, Patty Harpenau en Christine Kroonenberg aanwezig zijn. En alle andere ‘ex-wives’ van de laatste tijd……...! meer verklappen wij niet. En ook deze keer zal TV-programma ‘BIJ ONS IN DE PC’ er weer de hele dag bij zijn.
In de week van 6 t/m 10 september is het boek ook verkrijgbaar voor alle overige klanten.

Natuurlijk is er weer een felbegeerde, goed gevulde goodiebag voor iedereen

Be there!

Mede mogelijk gemaakt door : Cupies, Bubbles inc, Ashtanga Yoga Amstelveen, Glam Amsterdam, Bruidssuikers.nl, Harrie van Eysden, Koh Cosmetics, Hergo, Chef Thor BV, SecuServe International Security & Support BV, She Energy drinks

Geen opmerkingen:

Een reactie posten