maandag 23 augustus 2010

Grazia PC Catwalk 2010


Zondag 22 augustus 2010 vond in de PC Hooftstraat te Amsterdam de alweer derde editie van de Grazia PC Catwalk plaats. Fashion District organiseert dit spectaculaire evenement in samenwerking met fashion Glossy Grazia en Wella Professionals. Met de langste catwalk van Nederland van wel 350 m lang, gratis toegang en zeker 1200 zitplaatsen is de modeshow toegankelijk voor iedereen.

Er stonden langs de 350 meter lange catwalk stoeltjes zodat vrijwel alle bezoekers front row een kijkje konden nemen. Grote merken presenteerden de nieuwste wintertrends voor het seizoen van 2010/2011. De show werd gelopen door ongeveer 80 modellen, waaronder kinderen, mannen en vrouwen, met meer dan 100 verschillende looks.

De Grazia PC Catwalk bestond uit drie verschillende shows ; Casual,- en denimfashion, waar we merken zagen als Cosmic Cowboys, Replay en Tommy Hilfiger. Waarna, high fashion, met exclusieve merken als D & G, Max Mara, Oger Donna en Emporio Armani. En tot slot een combinatie van alles, samengesteld door Grazia en Wella professionals.

De derde editie van de Grazia PC Catwalk werd druk bezocht door toeristen, bezoekers en zeker ook bekende Nederlanders en fashionista’s. Wat mij betreft een leuk event om te zien en gezien te worden.

Er volgt nog een speciaal 'foto report'.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten