donderdag 22 juli 2010

Daryl van Wouw geeft meer vrouwelijkheid aan zijn collectie



Dag lieverds van me!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb! Deze hele week ben ik namelijk druk geweest in verband met de fashionweek. Wel mooie dingen gezien hoor oa. de show van Daryl van Wouw.

Wat een mensen kwamen daar op af. De zaal was tot de nok toe gevuld met mensen. Ik denk dat er wel 800 mensen in de zaal zaten. Allemaal vol spanning te wachten. Iedereen had natuurlijk de zelfde vraag. Wat gaat er in deze show gebeuren??

Het was een show met dubbele gevoelens. Aan de ene kant was het luid. Hij gebruikte namelijk harde muziek en gekleurde haarstukken in het haar, maar aan de andere kant was zijn collectie weer erg stil. Hij gebruikte weinig dessins. Eigenlijk kennen wij hem niet op deze manier. Niet dat het negatief was. Hij liet namelijk verschillende vrouwelijke kledingstukken zien in verschillende kleuren. Hij wilde het statement maken dat wanneer je een andere kleur voor een kledingstuk gebruikt het er totaal anders uit gaat zien. Daar had hij zeker gelijk in. Alleen deed hij het net iets te vaak, waardoor de show iets te langdradig werd.

Verder was het petje af. Mooie show, mooie modellen en de haren werkelijk prachtig.

Alleen volgende keer.. graag niet alle modellen op slippers laten lopen. Hakken maken de vrouw een stuk vrouwelijker… vooral op de catwalk.

Tot gauw

Liefs xxx

Alice


(gemaakt door Chloe Sterk)

Foto’s: Team Peter Stigter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten