dinsdag 10 augustus 2010

GRATIS : 2 KAARTEN VOOR DEZE MUSICAL BIJ BEVERLY BEETHOVEN

van 16 tot 30 augustus 2010

DE VREUGDE, DE VERLEIDING, DE VERSLAVING, DE BEVRIJDING!

De nieuwe Nederlandse musical ‘’CRAZY SHOPPING’’ is een grootschalige musical met een live band en topcast, waaronder Miranda van Kralingen, Antje Monteiro, Casey Francisco, Carolina Mout en Tony Neef als hilarische anti shopping dominee.

CRAZY SHOPPING is meer dan een musical, het is een totale shopping ervaring! Meteen als u het theater binnenloopt waant u zich al in een chique warenhuis, met winkelgeluiden, etalagepoppen, grappige verkoopsters, kittig geklede parfum-meisjes die als “spray- mutsen” het publiek in verleiding brengen.
Als het doek opengaat voor deze pittige, vrolijke & spannende musical beleeft men in talrijke scènes de grappige, extreme en soms extravagante kanten van het shoppen. Men leeft mee met de lust, het lijden en de persoonlijke obsessies van de shopverslaafde vrouwen die proberen af te kicken in de Stop Ons Shoppen kerk, die in New York ook echt bestaat en in deze show op komische wijze door Toni Neef als “Dominee Bob”wordt vertegenwoordigd.

CRAZY SHOPPING brengt verrukkelijke ontspanning. Het is de FEELGOOD SHOW van het jaar. Een unieke show voor alle vrouwen en vriendinnenclubs, maar ook voor de mannen die daarbij het Sex and the City element zeker zullen waarderen.

VOOR IEDEREEN EEN GRATIS GOODIEBAG TER WAARDE VAN € 59,-

Dit is nog nooit gebeurd in het theater! Elke bezoeker van CRAZY SHOPPING THE MUSICAL krijgt na afloop een gratis goodie bag ter waarde van € 59,- cadeau. Dit betekent dat u de waarde van uw kaartje in (de meeste gevallen veel, veel meer) altijd terug krijgt in verrassingen en goederen. CRAZY SHOPPING THE MUSICAL, de ultieme shopping-experience ooit!

CRAZY SHOPPING THE MUSICAL nu en nog t/m 9 januari 2011 te zien in de grote theaters. Wereldpremière in Koninklijk Theater Carré op 1 augustus 2010!

Zie voor trailer, meer showinformatie en landelijke tournee: www.stardusttheatre.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten